Tulpjes.nl

Tulpjes corsage speciaal voor jouw bruiloft. Zelf samen te stellen in elke kleurcombinatie.
Voor de allermooiste trouwdag.


Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. De dag waar je samen zo lang naar uit hebt gekeken. Een bijzonder feest waar je nog vaak aan terug zal denken. Daarom ben je op zoek naar iets unieks en persoonlijks; iets blijvends. Tulpjes trouwcorsages zijn gemaakt van stof. Een trouwcorsage van echte bloemen verwelkt, maar een Tulpjes corsage blijft altijd goed. Op deze manier vormt het een blijvende herinnering voor jezelf en jullie bruiloftgasten.

Tulpjes trouwcorsages kun je zelf samenstellen in elke kleurcombinatie. Kies bijvoorbeeld de kleur van de trouwjurk, het trouwboeket of een kleur die centraal staat tijdens jullie bruiloft. We kunnen ook enkele grote tulpen maken, zodat je deze in het bruidsboeket kunt verwerken. Of heb je al eens gedacht aan kleinere corsages voor de bruidsmeisjes? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Trouw corsage Tulpjes.nl     Trouw corsage Tulpjes.nl     Corsage voor de bruiloft en trouwen

Tulpjes.nl

Een trouwcorsage met de stof van je trouwjurk. Een bijzonder en uniek detail.

Echt bijzonder is om een trouwcorsage te laten maken met de stof van je trouwjurk. Vaak wordt er bij een trouwjurk het een en ander vermaakt voor de beste pasvorm. Vraag hierbij om de restanten van de stof en stuur deze op naar Tulpjes.nl. Wij maken er een unieke trouwcorsage van, helemaal naar eigen wens. Van een meter stof kunnen al zo’n 30 corsages gemaakt worden. Het zijn juist van deze kleine details die jullie huwelijksdag nog specialer maken.

Er zijn veel ideeën mogelijk. Bijvoorbeeld een tulpje op een kaartje met een lintje eraan. Schrijf een persoonlijk handgeschreven bedankje op de kaart voor je bruiloftsgasten, om terug te kijken op deze prachtige dag. Dit zal met liefde ontvangen worden. Ook hier zijn alle kleuren en combinaties mogelijk, met magneet of plakker in plaats van de standaard corsage speld.
 

Corsage voor bruiloft, huwelijk en trouwen vind je bij Tulpjes.nl     Corsage voor bruiloft, huwelijk en trouwen vind je bij Tulpjes.nl     Corsage voor bruiloft, huwelijk en trouwen vind je bij Tulpjes.nl

Tulpjes.nl


Bekijk hieronder de Tulpjes trouwcorsage collectie. De standaard collectie in het wit is op voorraad en direct te bestellen. Voor maatwerk kun je contact opnemen met ons. Samen bespreken we jullie wensen en ontwerpen een op maat gemaakte trouwcorsage. De levertijd is afhankelijk van het type corsage en de kleuren. Hierover hebben we altijd overleg met jou, maar ga uit van ongeveer 3 tot 5 werkdagen.
 

Voor maatwerk corsage voor jouw bruiloft neem contact op met Mirelle.
Mail naar info@tulpjes.nl, bel 087 - 784 77 16 of vul het contactformulier in.


Meest populaire Tulpjes trouwcorsages:

© 2011 - 2024 Tulpjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel