Tulpjes.nl

Corsage als zakelijke promotie op een beurs of congres. Speciaal op maat gemaakt voor uw bedrijf.

Tulpjes corsages zijn uitermate geschikt voor promotie van uw bedrijf op beurzen of congressen. U kunt de corsages helemaal naar eigen wens samenstellen, in elke gewenste kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u een luxere uitstraling, dan kunnen we de Tulpjes combineren met een lintje voorzien van een eigen logo of tekst. Er kunnen ook extra versieringen op aangebracht worden zoals een veertje of glitters. Het Tulpje in corsagevorm is voorzien van een speldje, maar het kan ook geleverd worden als magneet of met naambadge.

Een corsage in de vorm van een (naam)badge kan verschillende functies vervullen. Het dient als hulpmiddel om met elkaar netwerken en als herkenningsmiddel tijdens een event of beurs. Met een corsage heeft u de mogelijkheid zich als bedrijf te onderscheiden, maar is ook uitermate geschikt als promotiegeschenk voor uw (zakelijke) partners.
 

Tulpjes corsage voor beurzen en congressen     Tulpjes corsage voor beurzen en congressen     Tulpjes corsage voor beurzen en congressen

Tulpjes.nl

Een Tulpjes corsage geeft uw bedrijf een bijzonder en uniek detail op de beursvloer.

Bent u op zoek naar iets speciaals, maar weet u niet precies wat u wilt? Wilt u grotere aantallen bestellen tegen een aantrekkelijke prijs? Of heeft u nog andere vragen? Belt u dan gerust, ik help u graag.

Bekijk hieronder een kleine selectie aan corsages. De standaard collectie is op voorraad en direct te bestellen. Voor maatwerk kunt u contact opnemen met ons. Samen bespreken we uw wensen en ontwerpen een op maat gemaakte corsage. De levertijd is afhankelijk van het type corsage en de kleuren.

Voor maatwerk corsage voor uw bedrijf, neem contact op met Mirelle.
Mail naar info@tulpjes.nl, bel 087 - 784 77 16 of vul het contactformulier in.


Een kleine greep uit onze standaard collectie Tulpjes corsages:

© 2011 - 2024 Tulpjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel