OVER ONS

De orginele tulpjes zijn in de jaren '90 bedacht door mijn moeder, die 'als echte Bossche' voor haar plezier tulpjes maakte rond de carnaval in Oeteldonk. In het carnavalsseizoen was zij altijd druk met het 'rood wit geel'. Zij deelde ze dan ook graag uit en de vraag naar haar 'tulpjes' werd elk jaar groter. Mijn moeder heeft me een enkele keer verteld hoe ze de tulpjes maakte, maar echte interesse had ik niet. Haar tulpjes stopten abrupt, toen zij overleed in oktober 2007. 
 

Over Mirelle

Na het overlijden van mijn moeder moest ik natuurlijk haar hele huis opruimen en leeghalen. Daar zaten ook haar 'tulpjes'spullen tussen. Het was net voor het carnavalsseizoen en dacht ik; laat ik het eens proberen. Dat deed ik en kreeg er zowaar plezier in. Ik deelde ze uit en mensen waren er blij mee. In 2009 wilde ik het groter aan gaan pakken. Mijn jongste dochter werd 4 jaar op 1 maart en ik pakte dat moment aan om me in te schrijven bij het KvK en Tulpjes vast te leggen als merknaam. 
 

'Ik hou van Holland'

Ingeschreven en nog aan het bouwen aan mijn webshop, had ik het team van het tv-programma "Ik hou van Holland" een pakketje toegestuurd met mijn tulpjes. Ze belden me meteen op en waren razend enthousiast! Ze wilden de Tulpjes graag gebruiken en dat doen ze nu dus al sinds september 2009. Voor de Oudejaarsuitzending maken we altijd in overleg speciale corsages met een extra feestelijk tintje. Zoals oranje- en rood wit blauw met glitters of zilver- en gouden tulpjes.
 

Onze klanten

Onze klanten zijn vooral particulieren, bedrijven of instellingen die zich willen onderscheiden als groep. Door middel van de kleurcombinaties kan je precies aangeven bij welke groep je hoort. Denk bijvoorbeeld aan recepties van ambassades, beurzen van internationale bedrijven, giveaways van evenementenbureaus, aankleding van clubtenues, decoraties van jubilarissen en bruiloften. Er is altijd wel een gelegenheid om je te onderscheiden of juist bij een groep aan te sluiten. 

 

Heel veel winkelplezier en graag tot ziens!

Mirelle Pijnappel

© 2011 - 2024 Tulpjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel