Tulpjes.nl

Maak je carnavals outfit compleet met een Tulpjes corsage in de kleuren van je stad of dorp.

Elk jaar barst het carnavalsfeest weer los in vele steden en dorpen in het hele land. Een gezellig feest met carnavalsoptochten en mooie praalwagens. Vaak in een bepaald thema, met ieder dorp of stad zijn eigen kleur. Ook is het een traditie om de plaatsnaam tijdens het carnaval aan te passen. Zo verandert ’s-Hertogenbosch in Oeteldonk, Breda in Kielegat, Weert in Rogstaekersstad en Maastricht in Mestreech.

Tijdens Carnaval wordt er met veel zorg de mooiste outfit samengesteld. Een Tulpjes corsage in de kleuren van jouw stad of dorp is misschien nét datgene wat je carnavalsoutfit helemaal compleet maakt. Tulpjes zijn in elke kleurcombinaties verkrijgbaar, hebben een prachtige kwaliteit en blijven ieder jaar weer mooi. Ze zijn geweldig voor op je jasje, kiel, muts of sjaal.
 

Versier je carnavalsoutfit met een Tulpjes corsage in de kleuren van jouw stad.       Versier je carnavalsoutfit met een Tulpjes corsage in de kleuren van jouw stad.       Versier je carnavalsoutfit met een Tulpjes corsage in de kleuren van jouw stad.

Tulpjes.nl

Tulpjes carnaval corsage in de kleuren van de carnavalsvereniging zorgen voor een geweldig groepsgevoel.

Vele carnavalsverenigingen bouwen al maanden lang aan een praalwagen voor de carnavalsoptocht. Vrijwilligers en enthousiastelingen die zich ieder jaar weer volledig inzetten voor hun vereniging. Een Tulpjes corsage kan nog meer bijdragen aan dat leuke groepsgevoel. Bijvoorbeeld om als vereniging Tulpjes corsages in de eigen carnavalskleuren op te spelden. Maar ook voor je vriendengroep zijn de Tulpjes in carnavalskleuren erg leuk. Laat zien dat je bij elkaar hoort door allemaal dezelfde unieke corsage te dragen!

Versier je carnavalsoutfit met een Tulpjes corsage in de kleuren van jouw stad.

Tulpjes.nl

Bekijk hieronder de Tulpjes carnaval corsage collectie. Een aantal kleurencombinaties is op voorraad en direct te bestellen. Voor maatwerk kun je contact opnemen met ons. Samen bespreken we de wensen en ontwerpen een op maat gemaakte corsage. De levertijd is afhankelijk van het type corsage en de kleuren. Hierover hebben we altijd overleg met jou, maar ga uit van ongeveer 3 tot 5 werkdagen.


Voor maatwerk carnaval corsages neem contact op met Mirelle.
Mail naar info@tulpjes.nl, bel 087 - 784 77 16 of vul het contactformulier in.


Meest populaire Tulpjes carnaval corsages:

© 2011 - 2024 Tulpjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel