Tulpjes.nl

Tulpjes corsages geven een bijzonder oranje gevoel.
Ze laten zien hoe trots we zijn op ons mooie Nederland.

Op 27 april is Koning Willem Alexander jarig en dat vieren wij als Nederlanders met een groots oranje gevoel. Alles kleurt oranje Koningsdag. We drinken oranjebitter, eten oranje tompoezen, verkopen onze oude spulletjes op de vrijmakrt en kleden ons in het oranje. Ieder jaar is het weer een groot feest. Koningsdag is een dag vol oranje met rood, wit en blauw. Rondom Koningsdag organiseren basisscholen in Nederland de Koningsspelen. Ook op de ambassades in het buitenland wordt Koningsdag uitgebreid gevierd. Allemaal mooie momenten om een oranje of rood-wit-blauw Tulpjes corsages te dragen.


Koningsdag corsage van Tulpjes.nl, ook leuk voor oranjeverenigingen!       Koningsdag corsage van Tulpjes.nl, ook leuk voor oranjeverenigingen!       Koningsdag corsage van Tulpjes.nl, ook leuk voor oranjeverenigingen!

Tulpjes.nl

Zet vrijwilligers en sponsoren van je Oranje Comité in het zonnetje
met een unieke Tulpjes corsage.

Er zijn ontzettend veel stichtingen en verenigingen in Nederland rondom Koningsdag. Mensen die zich ieder jaar weer volledig inzetten in het bestuur, als sponsor of vrijwilliger van een Oranje Comité. Hoe leuk is het om die mensen een Tulpjes corsage op te spelden bij wijze van bedankje? Wij zeggen: Heeeeel leuk! Zorg dat ze in het zonnetje gezet worden met een oranje of rood-wit-blauw Tulpjes corsage. Want tijdens deze speciale dag mag iedereen gezien worden.

Tulpjes.nl

Bekijk hieronder de Tulpjes Koningsdag collectie. De standaard collectie met typisch Hollandse kleuren in oranje en rood-wit-blauw is op voorraad en direct te bestellen. Wil je als vereniging Tulpjes in een eigen, unieke kleurcombinatie bestellen? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. De levertijd is afhankelijk van het type corsage en de kleuren. Hierover hebben we altijd overleg met jou, maar ga uit van ongeveer 3 tot 5 werkdagen.
 

Voor maatwerk Koningsdag corsages neem contact op met Mirelle.
Mail naar info@tulpjes.nl, bel 087 - 784 77 16 of vul het contactformulier in.


Meest populaire Tulpjes Koningsdag corsages:

© 2011 - 2024 Tulpjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel