Tulpjes.nl

Tulpjes corsage speciaal voor de kerstdagen en oudjaarsavond. Zelf samen te stellen in elke kleurcombinatie.
De perfecte accessoire voor de feestdagen.

De decembermaand is de feestmaand bij uitstek, een echte familieaangelegenheid. Een tijd dat we samenkomen met familie en vrienden en er gezellige dagen van maken. We maken goede voornemens voor het nieuwe jaar en we proosten op het leven en het samenzijn. De champagne knalt en zien we het nieuwe jaar tegemoet. Het is feest en dat laten we overal terugkomen, zeker in onze kleding. We kleden ons zo mooi mogelijk aan en mogen daarbij de accessoires niet vergeten. Hoe leuk is het om met de hele familie of vriendengroep dezelfde Tulpjes corsage te dragen? Laat zien dat je iedereen waardeerd deze feestdagen en geef ze dat speciale gevoel met een onderscheidende accessoire.
 

Familie om tafel tijdens de feestdagen     Kerstbal in kerstboom     Vuurwerk

Tulpjes.nl

Zilveren en gouden Tulpjes corsages bij de oudejaarsuitzending van tv-programma Ik hou van Holland.
Een feestelijke editie met een bijzondere corsage.

Een Tulpjes corsage in goud of zilver zie je elk jaar terug bij de oudejaarsuitzending van het tv-programma “Ik hou van Holland”.  Het team van Jeroen van Koningsbrugge draagt zilveren Tulpjes corsages en het team van Guus Meeuwis draagt gouden Tulpjes corsages. Ze zien er extra feestelijk uit met deze mooie glanzende en stralende corsages.

Wil je een beetje meer gezelligheid onder familie of vrienden tijdens de feestdagen? Je kunt iedereen feestelijk aankleden met een Tulpje corsages. Ook leuk als je een themafeest geeft met bijvoorbeeld oud en nieuw. Je kunt kleine subgroepjes creëren door iedereen een bepaalde kleur te geven. Groep groen maakt het voor gerecht of begint in ruimte A. En groepje rood het toetje of begint in ruimte C, enz, enz. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos en kun je op een speelse manier mensen aan elkaar koppelen. Alle kleuren en patronen Tulpjes zijn ook met elkaar te combineren.
 

Tulpjes voor in de kerstboom     Ik hou van Holland oudejaarsuitzending     Kerstfeest met familie en vrienden

Tulpjes.nl

Een Tulpje in je kerstboom aan een speciale hanger. Extra feestelijk!

Het is ook heel leuk om een tulpje in je kerstboom te hangen. De Tulpjes hanger kan speciaal in elke kleur en kleurcombinatie gemaakt worden en er kan elke gewenste kleur lint aan. Het ziet er super leuk uit in de kerstboom of in een bloemstuk. Helemaal op maat gemaakt, in de kleuren die jij leuk vindt. Samen gaan we kijken hoe we het extra feestelijk voor je kunnen maken. Veel is mogelijk en we denken graag met je mee.

Bekijk hieronder de Tulpjes feestdagen corsage collectie. De standaard collectie is op voorraad en direct te bestellen. Voor maatwerk kun je contact opnemen met ons. Samen bespreken we jullie wensen en ontwerpen een op maat gemaakte corsage. De levertijd is afhankelijk van het type corsage en de kleuren. Hierover hebben we altijd overleg met jou, maar ga uit van ongeveer 3 tot 5 werkdagen.
 

Voor maatwerk corsages neem contact op met Mirelle.
Mail naar info@tulpjes.nl, bel 087 - 784 77 16 of vul het contactformulier in.

Meest populaire Tulpjes feestdagen corsages:

© 2011 - 2024 Tulpjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel