Tulpjes.nl

Sinds 2009 zijn de Tulpjes wekelijks te zien in het RTL4 programma ‘Ik hou van Holland’
met Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade.

Inmiddels is het spelprogramma Ik hou van Holland een begrip op de Nederlandse televisie. In deze vrolijke show gaan twee teams met elkaar de strijd aan. Onder leiding van vaste teamcaptains Leo Alkemade en Jeroen van Koningsbrugge worden de teams in sneltreinvaart aan de tand worden gevoeld over hun kennis op het gebied van films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en algemene Hollandse weetjes. Al sinds 2009 dragen de teams de tulp corsages van Tulpjes. Team Jeroen altijd rood-wit-blauw en team Leo altijd oranje.

Tijdens speciale uitzendingen, zoals de oudejaarsuitzending maken we altijd iets speciaals. We hebben verschillende jaren de glitter corsages gemaakt en de laatste jaren hebben we de het zilver en het goud. Zeker in de kerstperiode geeft dit een extra feestelijk uitstraling. 
 

Ik hou van Holland met Tulpjes.nl     Ik hou van Holland met Tulpjes.nl     Ik hou van Holland met Tulpjes.nl

Tulpjes.nl

Ik hou van Holland feestje of bedrijfevenement?
Met Tulpjes corsages kun je eenvoudig de verschillende teams samenstellen.

Ook in de huiskamers wordt het spel van Ik hou van Holland gespeeld. Zowel door groot als klein. Door de tulpjes afzonderlijk in te pakken kan je op een leuke en originele manier de teams samenstellen. Ook kan dat bij grote evenementen en bedrijfsfeesten. Voor elk Ik hou van Holland feest of evenement is het leuk om de gasten uit te dossen met een tulpje. Voor grote groepen kan het ook een goede manier zijn op groepen te splitsen. Zo kan daar de rode, witte en blauwe groep zijn of de oranje groep of zaal.
 

 Ik hou van Holland kinderfeestje met Tulpjes.nl     Ik hou van Holland evenement met Tulpjes.nl

 

Voor meer informatie en aantrekkelijke staffelkortingen neem contact op met Mirelle.
Mail naar info@tulpjes.nl, bel 087 - 784 77 16 of vul het contactformulier in.


Ik hou van Holland corsages:

© 2011 - 2024 Tulpjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel